telefon-ikon--black

tegnestuen N2 v/ Bygningskonstruktør BTH

Byggetegninger

Når man skal igang med et byggeprojekt, er det vigtigt at få tegnet alle byggeriets faser. På den måde sikres at det færdige byggeprojekt svare til kundens forventninger.​​

Skitsetegninger

Vores rådgiver kommer ud på adressen og vurder byggeprojektets omfang og problemstilling. kundens ønsker og behov tilbyggeriet fastlægges og danner grundlag for skitsetegninger. Har du selv fået nogle ideer ned på papiret, kan vi sagtens arbejde videre på disse.

3D visualisering

Det kan nogle gange være svært at forestille sig hvordan bygningen kommer til at se ud i virkeligheden, så derfor laver vi en 3D visualisering ud fra skitserne, så bygherren har mulighed for at se om det lever op til forventningerne.

Myndigheds- og arbejdstegninger

Tegningerne til kommunen og håndværkerne udarbejdes ud fra skitserne og 3D visualiseringen. Disse er mål faste og i en høj detaljeringsgrad så de kan danne grundlag for indhentning af tilbud fra håndværkere samt til at bygge ud fra.

Kontaktoplysninger

tegnestuen N2

​CVR: 28614632

Dalumvej 18-20, 5250 Odense SV

Google Map

Tlf.: 40 20 10 65

E-mail: tegnestuen-n2@live.com

Fandt du ikke​ hvad du søgte?

Uforpligtende tilbud

Beskriv dit projekt med ord og vi sender dig et tilbud indenfor 2 arbejdsdage. Under ydelser kan du se vores forskellige arkitektpakker og vælge hvilken der passer til dine behov.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om hvilke løsning der passer til netop dit projekt, kommer vi gerne forbi til en snak omkring det. Og det er selvfølgelig gratis og uforpligtende.​

houzzFind os på houzz.dk

Send en forespørgsel

Vi vender hurtigt tilbage

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt